page

Tuesday, January 11, 2011

Kami Geng Pink

Comey kan banner nie(",)I LIKE PINK

Assalamualaikum semua.....
aku memang peminat pink....
sebab tue la aku nk join KAMI GENG PINK
korang nk tau tak kalau aku keluar shopping nampak je barang 
warna pink memang nk beli....
aku xkira orang nk kata aku macam budak2 ke ape ke aku xkisah semua 2
janji aku dapat beli
ada 1 benda yg aku x sesuai pkai warna pink...
korang nk ape dia....
lipstik pink la x sesuai dengan aku coz kulit aku mmg x sesuai lipstik pink..ntah la kenapa?
tp pape pun aku memang minat pink dari dl2 lg


P/s:Kalau korang berminat nk join korang klik sini.<><><>KAMI GENG PINK<><><>


2 comments:

  1. da folo awk :0 same to me...

    klu boleh hari2 pakai baju pink g keje :p

    ReplyDelete