page

Tuesday, January 11, 2011

Adialuvluze:My First GA

Salam semua......
Hari nie aku terasa teringin nak join la plak...giveaway nie
^
^
^
<>


Syarat-syaratnya mudah saja:

1. Warganegara Malaysia yang sah
[ mmg sah2 la sy orang malaysia nie]

2. Lagi best kalo leh jadi follower aku ^___^ (Tp takde la aku paksa pulok)
[sy dh jd follower yg ke207/ Nama:apple sweet]

3. Sila copy paste pic di atas dan diletakkan di sidebar korang beserta link ke entry ni dengan tajuk : Adialuvluze : My First GA
[ok sy dh letak pun tgok la yerr]

4. Kalo dah join, tinggalkan komen korang kat SINI beserta ngan link korang utk n3 ni (supaya senang aku nak trace balik)
[ok sy dh tinggalkan komen pun]

5. 3 bloggie bertuah akan dipilih secara rawak.Nak tau hadiahnye? Tunnngggguuuuu ^_^
[harap2 sy bertuah la GA nie]

6. Tarikh Tutup : 28 Feb 2011

7. Nak Tag kengkawan pun blh je (Tp biarlah kwn tu tau yee)
[OK saya nk tag kawan saya la]


P/S:kalau korang nak join klik sini yer >>>Adialuvluze:My First GA

2 comments:

  1. Mekasih sudi join ^_^

    Rajin2 check update la yeee...

    Gud Luck okey !

    ReplyDelete