page

Monday, November 15, 2010

Terima Kasih Buat Semua.....

Salam.....Sy nk ucapkan tima kasih yg x terhingga utk En Ben, segmen JOM BERKENALAN:KHAS BUAT BLOGGER BARU yg di buat oleh beliau,blog sya berjaya jgk tersenarai dlm segmen itu.....Sya berasa gembira sgt2...dr smlm lg sy nk tgk blog nie tp apakan daya broadband sya buat hal...Pg2 sya datang keje sya online FB dl tp pg nie sya buka blog dl nk tgok sya berjaya x tersenarai dlm segmen En Ben yg bertajuk JOM BERKENALAN:KHAS BUAT BLOGGER BARU....buka2 tgok sya berasa teruja sgt2 dn gembira smpai x tau nk cite kt korang nie..... sbb sya berjaya dlm segmen itu..dan jgk berasa gembira En Ben jd Follower sya...dan sya x lupa jgk nk ucapkn tima sgt2 pd kwn2 sya yg menjejak blog sya nie n follow sya nanti sya akan follow korang tp mengambil masa ckit sbb ramai kwn2 sya nk follow...


Saya x lupa jgk nk ucapkan tima kasih yg x terbalas jasa nya pada kwn saya,korang nk tau spa dia  jeng..jeng..jeng......Dia adalah LadyzuL  yg byak tunjuk ajar sya tentang blogger nie dan segmen En Ben nie dia yg suruh sya join dan jgk dia lah  ajar sya macam mn nk mengarang nk join segmen En Ben itu 

6 comments:

  1. jangan lupa f0low nanakimie yer..hehe:)

    ReplyDelete
  2. teringat aku 1st time berjinak-jinak dgn blogging ni, blog en.Ben juga yg jadi petunjuk sampai sekarang..salam perkenalan dari aku..happy bloging

    ReplyDelete
  3. cikyu:TQ ye singgah blog sya....
    Nancy:salam ziarah dr sya ye betul 2.....

    ReplyDelete
  4. hehehehe..kakD tlg takat yg termampu ja..sharing is caring...

    ReplyDelete