page

Tuesday, November 16, 2010

KAWAII GADGET'S CONTEST

Hehe....saya di tag lg oleh kakD(LadyzuL) tp best jgk join contest nie coz dpat ramai kwn2 br...seronok sgt


Jom tengok syarat!!!!




1. Follow blog Kawaii Gadget yek. Wajib. Dah tamat contest jangan unfollow pulak, merajuk kang. BlogMommy Pinky nih, tak mo follow pun tak pe, buwekk.(saya dh follow)


2. KAWAII GADGET'S CONTEST

Itu tajuk entry yang korang kena buat. Tak mo ubah-ubah ye.(Okey)


3. Letak banner nih dalam entry dan link back pada entry ni.



4. Pilih satu lagu, lagu ape-ape je. Bahasa ape pun tak kesah. Buatla satu entry berkenaan lagu tersebut. Tak kesah la nak cerita kenangan ke, romantiko ke, gembira ke, sedih ke, menyampah ke, janji dapat menarik hati juri. Menarik hati juri, ok. Bukan hati korang..ekeke~



  • Pertama sekali saya mmg minat lg nie...
  • Korang nk tau cmna saya boleh suka lagi....ari tue saya ada la kuaq ngn member pergi makan dia datang amik saya kt tempat keja saya...masuk2 dlam kete dia...dia ada pasang lagu nie dlm kete......saya dengar fuhhh best nya lagu nie....hehe3...ermmmm layan2 best nya lagu kumpulan data nie pastu smpai la tempat yg saya nk makan tue.....makan knyg2 blik la...dia pun  antar saya blik opis,smpai je saya kt opis trus cr lagu 2 dlm mediafire....heheh dpt msk dlm hp.....
5. Tag 3 orang minimum.(ye saya tag kwn2 baru saya)
     1.Cikmimie
       2.yaya
     3.feez~hafizah~

6. Come back to this entry and post up your comment, link back your entry yang korang dah buat tu. Jangan lupa beritahu siapa referral korang (orang yang tag korang join contest ni).[sekarang jugak saya post]

kalau korang nk join...klik kawaiigadget.contest sebelum closing date 13 Dec 2010

4 comments:

  1. Feez:k Thnkz utk awk jgk cz dh buat GA

    mommy Pinky:thankz cz dtg jgk jengok2 blog sy nie..n thnkx wish

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab join contest..good luck..

    ReplyDelete