page

Wednesday, October 27, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam



Syarat2 nye senang jer..




1. Anda mesti seorang blogger [ya]
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com [dh follow]
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia[ya.. tgok la blog kita sweet honey]
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam [dh buat dah]
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni [dh buat]
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga [dh buat]
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje[k dh tinggal dh pn..]
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda [sy tag MiesSha & ieQa swetLuv ]


Tarikh Tutup: 30 November 2010

1 comment:

  1. thanks tag...! nanti saya buat naa.....hehehe....=))

    ReplyDelete